Lotgenotendag

Zaterdag 27 januari wordt in Arnhem aan de Burgemeester Matsersingel 10 een Lotgenotendag gehouden. Je bent van harte welkom om langs te komen en deel te nemen. Gaandeweg de jaren ontdekten we hoeveel kracht er uitgaat van het onderlinge positieve contact van lotgenoten. Het delen van verhalen kan zoveel herkenning geven en erkenning ook van je eigen levensverhaal. Je ontdekt opeens dat je niet altijd sterk hoeft te zijn, en dat er anderen zijn die vergelijkbare ervaringen hebben als jij hebt (gehad). Dat steunt en kan je kracht geven om door te gaan. Deze lotgenotendag wordt georganiseerd door Mike de Vreese van Helendonderweg. En Esther van Stichting Kunst uit geweld is gevraagd om de eerste lezing te verzorgen. Geef je gerust nog op en kom ook! We zien uit naar je komst.

Programma:

inloop 10.30 uur met koffie en thee

11.00 uur lezing Esther Veerman “Als je leven niet langer veilig is, omgaan met chronische traumatisering en de weg naar herstel”.

lezing “De connectie van chronische pijn vanuit trauma, met je body en mind”

lunch

workshops : Partners in beeld (Ivonne Meeuwsen), Hand/voet massage (Irma van Kessel), PMT (Luca de Lange), Herinneringdoosjes maken (Maaike Bloemsma), Levenswiel (Mariëlle Groenen)

Muziek

Opgave bij Helendonderweg.nl info@helendonderweg.nl